ماى ستور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
تسجيل الدخول
الكريب  Login10

تطبيقات

المواضيع الأخيرة
» ارقام صيانة ايديال ايليت 01060037840 & 0235710008 ideal elite
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:45 am من طرف نورا

» ارقام صيانة نورج 01023140280 & 0235700997 norge
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:44 am من طرف نورا

» ارقام صيانة ال جى 01220261030 & 01129347771
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:44 am من طرف نورا

» ارقام صيانة بيكو 01093055835 & 01283377353 beko
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:43 am من طرف نورا

» ارقام صيانة هاير 01223179993 & 0235700997 haier
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:40 am من طرف نورا

» ارقام صيانة توشيبا 01092279973 & Toshiba 0235699066
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:40 am من طرف نورا

» ارقام صيانة سامسونج 01154008110 & samsung 0235682820
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:39 am من طرف نورا

» ارقام صيانة دايو 01096922100 & daewoo 0235700994
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:39 am من طرف نورا

» ارقام صيانة شارب 01207619993 & sharp 0235700997
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:37 am من طرف نورا

» ارقام صيانة كلفينيتور 0235699066 & 01210999852 kelvinator
الكريب  Onlineالثلاثاء 17 ديسمبر 2019, 11:36 am من طرف نورا


الكريب

3 مشترك

اذهب الى الأسفل

الكريب  Empty الكريب

مُساهمة من طرف المهندسة توتا الخميس 17 يناير 2013, 11:04 pm

كل الشباب والاطفال دالوقتى بيحبوا اكل الشارع جداااا
وخصوصا الكريب بعد ما انتشر فى اماكن كتيييير
واسعارة طبعا lol!
علشان كدة انا فضلت ادور لحد ما عرفت الطريقة بتاعتة وهوا سهل جدااااااااااااااااااااااااااا
ومكوناتة كلها عندنا فى البيت
المكونات :
1 كوب دقيق
1 كوب لبن
2 بيضة
2 معلقة زبدة
رشة ملح Smile
الطريقة :
كل المكونات على الخلااااط واديها ضرب مبرح Smile
لحد ماتبقى سايلة بس مش مية تبقى تقيلة شوية برضو
وتجيبى طاسة تيفااااااااااااااااال دى اهم حاجة
وتمسحيها بمنديل فية زيت
وتكيلى بفنجان او مغرفة
وتحطى فى الطاسة وتنوزعيها لحد ماتتفرد
وتقلبيها على الناحية التانية لحد ماتاخد اللون الدهبى
وتكررى لحد ما الكمية اللى عملتيها تخلص
نيجى بقى لمرحلة الحشو
انا بستعمل صوص التارتار بتاع بيتزا هت
ودة سهل جداااااااااااااا
مكوناتة : كاتشب مايونيز مسطردة بكميات متساوية بس لو مش عايزينة لازع قللوا المسطردة شوية
بخلط الصوص دة وبدهن بية الكريب لان دة اللى بيساعد على قفلة ويخلية متمااااسك
وبعد كدة بحط الحشو فى النص واطبقة على بعض
واحطة فى التيفال تانى لحد مايتحمر شوية او يتحط فى الفرن
الحشو :
ممكن تحطى اى حشو عندك
لحمة معصجة
سوسيس
همبرجر
بانية
جبنة
سجق
اى بواقى اكل عندك زايدة
خلطة بيتزا
وطبعا اهم حاجة فى الكريب الجبنة
وبالهنا والشفا
الموضوع الجاى يكون بالصور Smile
avatar
المهندسة توتا
عضو جديد
عضو جديد

خرق للقوانين :
الكريب  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100الكريب  Right_bar_bleue

عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 17/01/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الكريب  Empty رد: الكريب

مُساهمة من طرف ام نغم الخميس 17 يناير 2013, 11:08 pm

ممكن كمان بسطرمة ببقا حلو اوى اوى او شوكولاتة لو عاوزينه حلو وممكن كمان عسل تسلم ايدك يا قمر
avatar
ام نغم
عضو جديد
عضو جديد

خرق للقوانين :
الكريب  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100الكريب  Right_bar_bleue

عدد المساهمات : 5
تاريخ التسجيل : 17/01/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الكريب  Empty رد: الكريب

مُساهمة من طرف المهندسة توتا الجمعة 18 يناير 2013, 12:16 am

وممكن كمان يابنات بالموووز
طعمة راااااااااااااااائع
ومعاة اى صوص او كريمة ويقطع شرائح او مكعبات وبتحط خلة اسنان
بجد هيعجب الاطفال جداااااااااااااا
avatar
المهندسة توتا
عضو جديد
عضو جديد

خرق للقوانين :
الكريب  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100الكريب  Right_bar_bleue

عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 17/01/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الكريب  Empty رد: الكريب

مُساهمة من طرف شربات الجمعة 18 يناير 2013, 12:56 am

مشكورة يا قمر بس ممكن نختصر الطريقة باستخدام الرقاق الطرى وانا جربته وكان حلو bounce
avatar
شربات
مشرفة بدرجة خالتى
مشرفة بدرجة خالتى

الدولة : مصر
خرق للقوانين :
الكريب  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100الكريب  Right_bar_bleue

اوسمة العضو : الكريب  Jhd110
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 12
تاريخ التسجيل : 14/01/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى